top of page

Våre tjenester

Parito AS tilbyr konsulenttjenester og bistår i opplæringsprosjekter. Med over 20 års erfaring innen Microsoft Office og Windows, tilbyr vi konsulentoppdrag av kort eller lengre varighet. I tillegg til generelle konsulenttjenester kan vi tilby:

 

 

Maler i Office

Vi bistår med å utarbeide maler i Word, PowerPoint og Excel slik at dokumenter og presentasjoner fremstår i bedriftens profil. Skal du lage lange dokumenter i Word, bør du lage maler som inneholder topp/bunntekster, logo, stiler, automatisk innholdsfortegnelse med mer. I PowerPoint er det viktig å bruke grafikk og profilfarger riktig og et gjennomtenkt malsett med fargepaletter sikrer et enhetlig uttrykk for de som skal benytte presentasjonene.

 

Send oss en forespørsel (se knapp) eller ta kontakt på telefon 473 86 616.

Brukerstøtte

Vi tilbyr brukerstøtte i Microsoft Office på timebasis. Ikke alle har tilgang til en "helpdesk" eller brukerstøtte. Da kan det gå mye tid med til å forske eller "stresse" med å løse utfordringer i Office. Dette kan vi også tilby til private. Vi har bred erfaring, særlig innen Excel og Word, og bistår gjerne med å løse dine utfordringer! Du sender spørsmål på e-post, og vi svarer så raskt som mulig, oftest innen en arbeidsdag. 

 

Send oss en forespørsel (se knapp) eller ta kontakt på telefon 473 86 616.

bottom of page