August 20, 2019

January 23, 2017

Please reload

Siste innlegg

Er det viktig for deg å spare tid?

August 20, 2019

1/3
Please reload

Utvalgt innlegg

Spar tid med hurtigtaster!

January 23, 2017

Visste du at du kan spare flere timer hver uke dersom du kan jobbe med tastaturet og våge å legge bort musen? På alle våre kurs har vi fokus på smart og effektiv bruk - og da er tastaturet nøkkelen til å jobbe smart. I uhøytidelige tester viser det seg at du kan spare inn en tredel av tiden du jobber på PC bare ved å bruke hurtigtaster og smarte kommandoer!

 

Vanskelig å huske? Neida! De fleste hurtigtaster er ganske så logiske - start med å lære deg tastene som tar utgangspunkt i de engelske kommandoene - så er du i gang! Du kjenner sikkert til Ctrl + C fra Copy for å kopiere, Ctrl + V fra Verify for å lime inn og Ctrl + P for Print for å skrive ut. Dette gjelder selvfølgelig enten du jobber i Excel, Outlook, på internett eller i mange andre verktøy. Windows-tasten kan du også kombinere med andre taster for å spare tid.

 

Ta tak i dag og spar timer!

Her er en liten liste å starte med. Lykke til!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square