Excel i det virtuelle møterommet

Kursene er på 2 timer fra kl. 9.30 til kl. 11.30 tirs-ons-tors.  Pris per pers. per kurs: Kr. 1.100,-  Alle tre kurs: Pakkepris: Kr. 2.800,-

Du får tilsendt Teams-innkalling og kursfiler før kurset slik at du kan jobbe parallelt med instruktøren om du ønsker.

Visualisér dine lister og tabeller

Presenterer du data fra hjemmekontor og opplever data vanskelig å tolke? Lær å bruke tabellformat og betinget formatering for bedre analyse og dypdykk i dine data.
Dato: 3/11 og 17/11

Kom i gang med Pivot

Har du utfordring med å rapportere data til Pivot? Lær å konvertere data og bruke funksjoner slik at kvaliteten på data blir best mulig. Deretter jobber vi med Pivottabeller.
Dato: 4/11 og 18/11

Statistikk og visualisering i Pivot

Lær å bruke formler og statistikk innenfor Pivot-tabeller. Samtidig lærer du å bruke Slicere og Pivot-diagram for å analysere og visualisere dine tabeller i dybden på et såkalt dashboard.
Dato: 5/11 og 19/11

Lær MS Teams på en uke

Dette er et instruktørdrevet kurs i små grupper. Vi bruker kamera og mikrofoner på kursene. Du deltar aktivt i programvaren og har mulighet til å stille spørsmål underveis. Varighet pr. møte er en time - og du behøver ikke forlate kontoret!

Gjennom 4 Teams-møter med oss kan du lære det du trenger for å jobbe med Teams. Vi trener på en vanlig jobbsituasjon og gruppene er små (maks 8 deltakere). Det vil være anledning til å stille spørsmål til kursleder. 

Kursene er fra kl.10 til 11 mandag, tirsdag, torsdag og fredag og det vil være enkle oppgaver mellom møtene for de som ønsker trening.

I første del av kurset bruker du Teams i din egen bedrift. Deretter får du en Office-lisens fra oss  til bruk på resten av kurset. Dette for å få tilgang til en felles server og fellesfunksjoner. Har du ikke Microsoft 365 | Business, er det fullt mulig å følge kurset med en gratisversjon av Teams.

Se innhold, priser og ledige plasser ved å klikke på knappen til høyre.