top of page

Spar tid med hurtigtaster!


Visste du at du kan spare flere timer hver uke dersom du kan jobbe med tastaturet og våge å legge bort musen? På alle våre kurs har vi fokus på smart og effektiv bruk - og da er tastaturet nøkkelen til å jobbe smart. I uhøytidelige tester viser det seg at du kan spare inn en tredel av tiden du jobber på PC bare ved å bruke hurtigtaster og smarte kommandoer!

Vanskelig å huske? Neida! De fleste hurtigtaster er ganske så logiske - start med å lære deg tastene som tar utgangspunkt i de engelske kommandoene - så er du i gang! Du kjenner sikkert til Ctrl + C fra Copy for å kopiere, Ctrl + V fra Verify for å lime inn og Ctrl + P for Print for å skrive ut. Dette gjelder selvfølgelig enten du jobber i Excel, Outlook, på internett eller i mange andre verktøy. Windows-tasten kan du også kombinere med andre taster for å spare tid.

Ta tak i dag og spar timer!

Her er en liten liste å starte med. Lykke til!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page