August 20, 2019

January 23, 2017

Please reload

Siste innlegg

Er det viktig for deg å spare tid?

August 20, 2019

1/3
Please reload

Utvalgt innlegg

Til topps i Excel!

August 20, 2019

Excel er det mest populære verktøyet i Office-pakken - jeg er ikke i tvil om hvorfor!! Jobber du med prosjektering innen bygg og anlegg? Ordner du varmt og kaldt vann eller fikser du strøm og Internett til oss? Forsker du på oppdrettsfisk? Lager du oversikter over ansatte, studenter, har du orden på varelageret? Hva med tilbud og kalkyler? Er regnskap eller økonomi ditt fag? Er bilen min forsikret hos deg? I alle bransjer og i alle typer funksjoner vil du ha nytte av å jobbe med Excel!

 

 

Lurer du på hvor du skal starte opplæringen - hvilket nivå er smart for akkurat deg for å få mest mulig ut av et kurs? Er du i tvil, ta kontakt med meg så finner vi det rette kurset for deg.

 

Mange er selvlærte og har jobbet mye med Excel - men føler ofte at det er noen hull i kunnskapen. Da er ofte Excel Jobb smart kurset for deg. Vil du ha en solid basis, få full forståelse og "knekke koden" for formler og funksjoner og få supersmarte tips til dine datalister og oversikter - ja da er Excel Grunnleggende det rette.

 

Hva med Excel Videregående eller Pivot? Jeg anbefaler at du har jobbet litt i Excel før du tar disse kursene - men tar du Excel Jobb smart først kan du gå rett på ett av disse kursene! Her er en liten huskeliste for de ulike kursene:

 

Grunnleggende - gå videre til Videregående og/eller Pivot 

Jobb smart - gå videre til Videregående og/eller Pivot

Videregående - gå videre til Pivot

 

Kurset Excel Presentasjon passer for de fleste som har litt kunnskap fra før.

 

Velkommen til en Smart Excel-høst i År !!

 

 

Klikk her for å se vår kursplan.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square